Strona główna
Kolagenum

Zdarza się, że organizm źle toleruje niektóre składniki odżywcze. Osoby z celiakią powinny wybierać przekąski bezglutenowe, w których nie występują białka zbóż. Nietolerancja glutenu wymaga stosowania zamienników popularnych produktów, przede wszystkim mąki. Dzięki nim możliwe będzie przygotowywanie przekąsek na słono lub na słodko.
Firmy według kategorii
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Usługi remontowo-budowlane
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Transport dla Ciebie i firmy
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza kursów i szkoleń
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Hodowla i rolnictwo
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Baza organizacji i stowarzyszeń